visca.com

Anglès per a catalans

Índex


 An Idiom a Day
366 dites angleses corresponents a dites catalanes
Pròleg de Joan Ferrer

Comprar

Coneixes les teves cebes? Et diuen que és el teu enterrament? Què es pot fer en dues estrebades de la cua d'un xai? Benvingut/da al món de les dites angleses, que s'anomenen idioms. An Idiom a Day és una llista de correu electrònic que envia als subscriptors cada dia una dita anglesa degudament traduïda al català. El llibre que tens a les mans conté una col·lecció d'aquelles dites, les quals es poden expressar també amb locucions i frases fetes catalanes: know one's onionssaber-ne un niu; it's your funeral!per a tu va el pollastre! i in two shakes of a lamb's tailen un tres i no res.


Més informació

Índex


 Pronunciació anglesa simplificada
Comparant la fonètica anglesa amb la catalana
Pròleg de Mònica Montserrat

Comprar

L'anglès és una llengua de monosíl·labs, que són com entrepans: un tall vocàlic entre dues llesques de consonants. Si mai pronunciem malament un mot, el més probable és que en pronunciem correctament un altre. Ara bé, en aquest manual que teniu a les mans veureu que hi ha dos fets fonamentals que ens poden ajudar:

— En molts casos podem fer servir els elements de la fonètica catalana per a una pronúncia anglesa elegant i comprensible.

— El principal problema de la pronunciació dels mots anglesos no és la pronunciació en ella mateixa, sinó la manera com s'escriuen.


Més informació

Índex


 Anglès difícil
Traducció de les frases maleïdes
Pròleg d'Albert Jané

Comprar

Per Anglès difícil entenem aquells aspectes de l'anglès que resulten especialment difícils per als catalans, i per frases maleïdes entenem aquelles oracions, senzilles i quotidianes, que l'anglès expressa d'una manera insòlita. El llibre consisteix en cent deu articles breus, cadascun oferint observacions sobre aspectes de l'idioma anglosaxó. Els punts tractats són de tots els nivells de dificultat, però sempre destacant una correspondència dificultosa entre el català i l'anglès.


Més informació

Índex


Envia'ns un missatge

visca.com